Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykt över tiden

En ängel
Flyger över tiden

Svarta vingar
Som viner illavarslande

Ville så gärna ha förmågan
Förmågan att glömma

Sår som fortfarande bultar
Och som aldrig riktigt vill läka

När det blir för mycket tankar
Vill jag bara gömma mig

När bokstäverna inte bildar ord
I mitt medvetande

Utan endast blir ett virrvarr
Vill jag gömma mig hos dig

Som ett litet barn
Gömmer sig under sin filt




Fri vers av M_Franke
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-25 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke