Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du log åter


Din kärlek glittrar i en tår,
gårdagens blodiga sanningar vilar nu,

stilla i djupet av ett hjärta,
vi speglar tankar i varandras ögon,

då leendet kom kysste jag dig,
du grät och sade kärleken är sanning,

bevarade det vackra i en solnedgång,
gömd i hjärtats innersta kammare,

dit inga faror når,
där vi kan älska ostört i natten,

du log åter då vi kysstes,

alltid




Fri vers av peter markurth
Läst 155 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-08-25 22:42



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ömt och vackert om kärleken
2009-08-26

  Night Soul Woman
En romantisk dikt*applåd*
2009-08-25

  Roula O
vackert och ömt...gillas mycket!
2009-08-25

  Gawain
Ah, det här var ömt. Väldigt fint, mycket välstämt och romantiskt. Vackert.
2009-08-25
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth