Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR VI STRÄCKER UT VÅRA HÄNDER

 

 

När vi sträcker ut våra händer och kramar en annan hand

Det är då man inte är längre ensam om allt

tillsammans klarar vi allt

vi behöver varanndra

när vi håller varandras händer då strömmar kraften genom var och en och tillsammans bildar vi våra drömmar hopp och glädje

gemenskap med människor ger insikt och innan-förskap och tillhörighet

jag är så glad att jag hittat 12 stegsprogrammet åter vill jag påminna om detta mirakel där människor samlas och lyssnar på varandra och hjälper varandra att se bortom våra dysfunktionella uppväxter där vi omgavs av missbrukande föräldrar 

tillsammans är vi inte längre ensamma

det inre barnet helas genom processens gång

mitt inre växande barn håller på att ta plats och åter erövra det hon förlorat

alla vuxna barn ute i världen som blivit försummade och utsatta i deras ursprungsfamilj det är aldrig försent glöm inte det

 




Övriga genrer av Fånga dagen
Läst 238 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-25 23:26



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Det är aldrig för sent!
Det kommer jag ihåg,
även när det känns så!
2009-08-31

  Andrum
Ensam är svag men tillsammans är vi starka.
Kram
2009-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen