Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtiden

Ta mig nu
Har inte tid att vänta

Själen saknar
Dina händer

Mina läppar darrar
När din hand smeker mig

Sommaren har flytt
Vinden blåser i ditt hår

Solen är ensam
Månen ler stilla

Natten är kall
Jag känner att det är tid

Att ta ett steg till
Och att låta framtiden vara ett oskrivet blad




Fri vers av M_Franke
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-26 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke