Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÖMSINTA ÖGON

ömsinta ögon

har smekts inifrån

all förvandling börjar där

du finner aldrig

förlossning i en ikon

effekten är imaginär

 

 

smorda med salva

blickar hjärtats ögon ut

genom de ögon som du ser

staden på berget

sprider stilla sitt sken

den har ett centrum som alltid ler

 

 

 

smekt med en renhet

som är helig och ljus

står din gestalt i skymningszon

vem släpper in

förändringen i sitt hus?

vem tar emot dess revolution?

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   26/8 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-26 14:32



Bookmark and Share


    Tea Alex
Varmt skrivet.
2009-08-27

  Redeemer
Tänkvärt. Bra skrivet!
2009-08-26

  Måna N. Berger
Vemodigt, med värme diktat.
2009-08-26

  sulimaa
Vackra rader ...gillas..
2009-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP