Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BEDÅRANDE BARN AV DIN TID

 

bedårande barn av din tid
med rötter i tider som flytt
en gnistrande vacker mixtur
med inslag av gammalt och nytt
berusningen sveper oss med
fast utan ett uns alkohol
bedårande barn av din tid
betagande tonårsidol


en stjärna har gjort sin entré
med strålglans som glittrar som snö
jag vet att vi aldrig ska se
hur allting försvinner i tö
för äkthetens stolta triumf
och stolthetens sköna symbol
ger oss som är hängivna trumf
och gör dig till mer än idol

 

LARZ GUSTAFSSON   090826




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-26 14:48



Bookmark and Share


    Tea Alex
Fint skrivet, det här med idolskap är intressant!
2009-08-27

  Måna N. Berger
Mer än ett stjärnskott.
2009-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP