Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delad sinnesfrid


Sanningen gittrar i natten,
din själ bländar,

ser en ung kvinna,
gråta,

ser en ung kvinna kämpa,
ser en ung kvinna veta,

att sanningen är nära hennes tankar,

leder framåt,
betydet saker,

vet mycket om det onämnbara såsom dunkla drömmar,
vill ha en sinnesfrid inatt,

delar den med dig,

i tystnad,




Fri vers av peter markurth
Läst 257 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-26 23:03



Bookmark and Share


  Svartsilver
bokmärker:)
2009-08-28

  m.ricknell
..tycker om denna mycket ...
2009-08-27
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth