Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förenade hjärtan

Skar av dig halsen med ett ord inatt,
din kropp väntar tyst i sängen,

på kärleken,
beröring,

ögon glänser,
byter tårar,

ser en dröm vakna,

förenade hjärtan nu




Fri vers av peter markurth
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-26 23:51



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
dit vill jag inte......
2009-08-27

  M_Franke
Denna berörde mig på ett väldigt djupt plan
Ett starkt berättarspråk
Applåder till dig! ! !
2009-08-27

  m.ricknell
.fin
2009-08-27
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth