Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SENSOMMARSCENARIO

sensommarhimmel

ruvar på barndomens skatter

ruvar på nutid och framtid

på väder och vind

nedanför lockande, ljuvliga

rör sig som katter

barndomens drömmar

som fötts under blommande lind

gråtande hjärta

vidrört av intensiteten

hos detta allt som

jag omges av och rör mig i

minnena fyller mig

här i betonglägenheten

utlämnad undrar jag

hur allting kommer att bli

regntunga skyar

dra snabbt iväg ut mot havet

jag har fått nog av er framfart

ni dödar min sång

Gud, sänd mig solsken

i morgon när ny dag ska randas

Du som är trofast

fast jag är besvärlig och vrång

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON  27/8 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-27 21:06



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Solsken önskar jag dig! En solig sensommarskön morgondag.
2009-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP