Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begränsad tanke

Vaken,
slickar kärlek,

tiden strövar i ditt hjärta,
ångest styr steg,

bränner,
förlamar,
sakta,

desillissionerad tillvaro vaknar,
varat tryter sakta,

ser inåt din skönhet i en dröm,
skapad av en kärlek,

det besudlade,
arvet,

ruttet kött,
stank,
rädsla,

det som bor i dina sanningar,
blöder,

utan att vilseleda,
faller ur sin bana,

rycks med,
flyter ut i ingenting,
en blodpöl återstår,

spårar grundvalar för dina existenser,
eviga,

min värld raserar,
krossar, dig,

varje andetag,
dör ju,

du kvävs,
av fruktan,

darrande lik,
vibrerande smärta,

en kyss förändrar snabbt,
öden stör rutiners drömmar,

glesa normaliteter synar oss noga,
liggande här i blodet,

totalt krossade,
gemensamma beslut,

bygger upp,
onämnbara faktum,

en briljans strömmar tankar emellan,
färgar oss med smink,

ler sött,
gulleflicka,

svavelfakta styr,
ingressen,

frihet,

en begränsad tanke




Fri vers av peter markurth
Läst 201 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-08-28 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth