Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄRTAT

 

 

 

Hjärtat talar då om för mig

vad vill mitt hjärta

tala då

känn då

vad känner du

i ditt innersta

hjärtat talar

utplåna dig inte

ge utan att begära

få utan att behöva ge

känn efter

äkta eller falsk

drömmar eller möjligheter

kärlek eller inget

vänskap kanske

kunskap vill lära mig

kan jag älska

älskar jag mig själv

kärlek är en drog

berusar ens sinnestillstånd

kan jag återfå mitt förnuft igen

vågar jag lämna mitt hjärta igen

våga låta hjärtat tala

sluta vara rädd

släpp taget följ med dit vinden blåser

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-31 02:44



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Så fint formulerat
om när hjärtat
varit stängt ett tag
och börjar öppnas på nytt.
Hur veta, hur känna igen
vad hjärtat talar?
2009-08-31

  Gormsen
Så vacker poesi du skriver, CD!
2009-08-31

  peter markurth
välskriven, analyserande, väcker tankar
2009-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen