Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har saknat varandra

"Du har förändrats babe. Din personlighet är starkare nu."

3,5 år sedan sist vi pratade såhär. Öppet. Tänk att du fortfarande rör mig utan beröring. Påverkar mig på samma sätt.

Jag inhalerar din doft. Du luktar nu precis som då och din skånska vaggar mig än idag till ro.

Vi har saknat varandra älskling, ändå kan vi aldrig mera bli.




Övriga genrer av malin...
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-31 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malin...
malin...