Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MIN TID ÄR FÖRBI

min tid är förbi

jag har haft mina chanser

så snabbt går ett liv

en tummelplats för diskrepanser

en tid är förbi

löv har redan börjat falla

en del av ett liv

snart ska dagarna bli kalla

min tid är förbi

jag har sjabblat bort det mesta

misslyckats mycket mer än de flesta

nu tas de foton

som blir utställningar sen

ses och begrundas

av framtidens män

nu sitter jag här

med L:et i pannan

och önskar ibland

att jag vore nån annan

ibland kommer nån

som får marken att skaka

men man kan aldrig

vrida klockan tillbaka

 

 

LARZ GUSTAFSSON    090901




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-01 10:25



Bookmark and Share


  mare VIP
Precis, man kan aldrig vrida tillbaks klockan.....
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP