Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NÄRA SKJUTER INGEN HARE

hon bodde i paris ett tag

kom hem och sa: "mitt liv är poesi!"

vi sågs en dag på avenyn

jag trodde att jag mött mitt svärmeri

sen gick vi runt bland lyftkranar

och fartyg ifrån när och fjärran land

hon ryggade tillbaka när jag trevande

tog tag i hennes hand

 

 

så drog hon till paris på nytt

och våra världar skildes åt igen

jag antar att det måste vara så

för alla misslyckade män

nu finns jag i en annan stad

där ingen tillåts vara anonym

jag drar omkring på gatorna

med tvångströjan som min

gåbortskostym

 

 

LARZ GUSTAFSSON   1/9 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-01 10:30



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Kännbar
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP