Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trapphuset



Jag har öppnat mitt hus
åt arkitekterna

de ritar linjer och vinklar
som visar ljusets väg


i skuggorna lyfts
barnet mot skyn





Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 1215 gånger och applåderad av 19 personer
Utvald text
Publicerad 2009-09-01 14:29



Bookmark and Share


  Lena Renman
Men OJ så bra! Här finns så mycket innehåll i de fåtaliga orden., bokmärker detta alster

lena
2010-10-12

  Daniel_78 VIP
imponerande dikt
med en imponerade och snyggt sammankopplade titel
2010-10-10

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Tänker på en moské i Syrien, småbarnen som hissades upp på de vuxnas armar ovan huvudena, svävade omkring där, såg förvånade ut
2009-09-08

  peter markurth
fint
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth