Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ALDRIG VIS AV SKADAN

arg katt med rivet skinn

slickar sina sår

själv är bäste dräng när

ingen häromkring förstår

annars bär jag på en

något udda fantasi

en med dig och väldigt mycket

vispgrädde uti

bränt barn som borde sky all eld

leker glatt med tändstickor

han stötte på ett par på stan och sa:

"följ med mig hem, flickor!"

ej rädd för att få pälsen svedd

som så mången gång förut

sprutar han sin sirap

ur sin väloljade trut

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090901




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-01 21:10



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Munvig ordspråkslek!
2009-09-01

    leelee
Ler stort!
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP