Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet

Jag vet
Att när ljuset slocknat
Kan det vara väldigt mörkt
Jag vet
Hur det kan värka o svida
När tunneln känns oändlig
Men jag vet
Att jag kan lysa upp
Att jag kan ge liv
Få dig att skimra
Som en snöflinga
En frostig vinterdag




Fri vers av M_Franke
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-02 00:48



Bookmark and Share


  peter markurth
vacker
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke