Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


UNBEHAGEN

mitt liv

har slutat vara vackert

mitt liv har slutat andas frid

nu är det mestadels attacker

och mätbar disponerad tid

mitt liv

kan ingen annan leva

läggs aldrig på entreprenad

det är

ett positiv som vevas

runt, runt

i vår nervösa stad

som simson

låter jag allt rämna

det störtar samman

läggs i grus

för jag

kan ändå aldrig lämna

behagen där under din blus

 

 

LARZ GUSTAFSSON     090902




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 274 gånger
Publicerad 2009-09-02 08:27



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Ingen utomstående kan neka dig rätten till det! Inte såvida du inte tillåter dem det.
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP