Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN KRONA FÖR VAR KROPP

om jag hade en krona för var kropp

mina ögon har smekt

för var skönhet som har kommit och gjort

poethjärtat vekt

skulle jag nog vara mångmiljonär

i villastan

inte stå här vid en stenstaty

och äta banan

om jag hade en sådan

som är flickans bästa vän

för var gång jag gått hem besviken

bland leende män

skulle jag nog bli den rikaste mannen

i hela vår stad

och förmodligen en smula mer avslappnad

och ganska glad

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090902




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-02 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP