Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är jag

Otvättat hår
Naglar som bryts
Spegeln är fienden
Den som dömer
Om du duger
Om du räcker till
Om du är tillräckligt vacker
Tillräckligt smal
Tillräckligt blond
Ser in i mina egna ögon
Ser mig
Jag är jag
Tänker aldrig göra om mig
För att du
Ska ge
Ditt
Godkännande




Fri vers av M_Franke
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-02 16:19



Bookmark and Share


    vilgot hellros
"spegeln är fienden
den som dömer
om du duger"

så bra, texten i sin helhelt är mycket bra
2010-12-10

  peter markurth
finns ingen anledning,
2009-09-02

  Miss Mod
Känner livskraft här.
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke