Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FLICKAN I FÖNSTRET

i ett fönster står en flicka

med en nytänd cigarett

och jag vågar påstå en utav

de snyggaste jag sett

i ett fönster där i albion

står hon fin och vackert skapad

jag ser hänförd på, jag värms av sol

av henne rikligt lapad

 

 

så jag säger något om en

kamera och traskar på

sådan skönhet denna onda värld

kan bjuda på ändå!

hon stod raklång där i fönstret

i septembersolens strålar

just ett sånt motiv som är perfekt

för den konstnär som målar

 

 

vi hör havet till och vindarna

de öppna landskapen

det var tänkt vi skulle vara

fria kvinnor, fria män

var och en av oss är instängd

i sitt eget pentagon

även flickan i ett fönster

i kvarteret albion

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090902

 

 

 




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-02 22:13



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Jaa, jag har sannerligen snart inga ord kvar av beundrar..Du skriver som en konstnär/B
2009-09-04

  Mats Henricson
En Utsökt och Målerisk Skildring av den Vackra Quinnan , var mans mål i livet !
2009-09-02

  anits VIP
En vacker text, som jag njuter
av att läsa
2009-09-02

  Måna N. Berger
Mycket vackert! Jag ser bilden framför mig. Och hör ditt tonfall, när du skriver så här flödigt och fritt.
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP