Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handen mot tinningen

Vaken men sover
Handen mot tinningen
Livet som susar förbi
Lögnerna som kommer
Besvikelser
Ilska
Vilar huvudet mot ryggstödet
Den nakna sanningen
Så svår att säga
Så svår att höra
Ville skrika
Men från strupen, inget ljud
Inte ens ett knäpp
Frustration och ångest
Vanmakt och ilska
Kom och säg det till mig
Låt mig höra
Sanningsord
De låter så fina
Så mjuka
I mitt öra




Fri vers av M_Franke
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-02 23:34



Bookmark and Share


  peter markurth
vacker
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke