Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KYSSER VÅRAN KÄRLEK

 

 

Plötsligt står vi mitt emot varandra

jag är blyg 

du är, bara skimrar 

vi närmar oss varandra

våra kroppar dras mot varandra

vi undersöker och kysser vår-an kärlek

din doft blandas med min doft

dina läppar är mjuka mot mina 

jag känner din hårdhet bakom min stjärt

vi blir galna av åtrå

vi älskar som besatta

smälter samman

vi blir ett

passion

åtrå

kär lek

 

 

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-03 16:09



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Stark känsla i dina ord
2009-09-03

  peter markurth
denna är stark,, känns hit..
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen