Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄRTAT LÄNGTAR UT

 

 

Jag vill nu ha dig genast

 

hjärtat längtar ut, vill in öppna stängda dörrar

 

åtrår dig nu, väntan är som tortyr

 

mitt hjärta som vart stängt länge nu,det har öppnat sig nu

 

jag släpper in nu, släpper du in mig

 

tillsammans gör vi våra drömmar sanna

 

vi är sanna av kärlek

 

tillsammans brer vi ut vår kärlek

 

jag går på din röda matta din kärlek till mig

 

du räcker mig rosen i min hand 3 röda rosor

 

love 

 

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-03 18:56



Bookmark and Share


  peter markurth
denna var ju fin, gillar mkt
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen