Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STÄDAR BORT DET GAMLA

 

 

Städar bort det gamla, det förflutna

öppnar för det nya

städar bort det klibbiga

det som klistrat sig fast så länge

renheten luktar såpa

ut ur det gamla

jag vill in i det nya

städar bort resterna av dig

jag är fri nu

fri att flyga vidare

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-03 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen