Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppen minns


Kroppen minns

händelser jag gömt och glömt

Små rörelser

Kroppen börjar tala

utan ord




Övriga genrer av eva m h
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-04 13:14



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Fullständigt suverän!
Och mycket sann!
2009-09-06

  Blåbäret
det är sant, och vilket minne den har
2009-09-05

  Grubbelmia
Så sant...
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

eva m h