Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MAT SOM NI INTE VET OM

frisk, sydvästlig vind

och sexton grader plus

längtar efter någon

jag kan ge en puss

står i blåsten

lugn och tyst och allvarsam

drar till stan och hoppas

att du kommer fram

 

 

 

stolt och rak i striden

som en tennsoldat

styrkt av Herrens nåd och

av hustruns goda mat

mycket får förpassas till

"förhoppningsvis"

säkerhetsventilen

när det blivit kris

 

 

 

 

livsförnödenheter

finns det utan brist

än så länge råder

inte antikrist

mänskan lever inte

bara av sitt bröd

mitt i överflödet

kan man lida nöd

utmärglad emotionellt

och andligen

är det svårt att

hänga med i handlingen

 

 

 

fröken, får jag bjuda

på min poesi?

drömmar av choklad med

schweizernöt uti

håller du till godo

med det som bjuds

brukar jag de medel

som står till buds

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON  090904

 

 

 

 




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-04 16:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken mysig text, jag smajla när jag läste den...
2009-09-05

  mare VIP
Drömmar av choklad....låter härligt..
2009-09-05

  anits VIP
Vackra målande bilder ger
du mig här
2009-09-05

  Måna N. Berger
Mmmm... den chokladen är en nöt att knäcka..
2009-09-04

    Tea Alex
Bjuda på poesi, fin bild jag fick!
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP