Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKEN SOM ETT VARMT REGN

 

 

nu älskling jag vill nu bara ha dig

ett enda nu, här, och ett vi

hjärtan slår, själar vibrerar tillsammans

ser du, jag skriver för dig, för våran kärleks skull

det är bara dig, jag vill ha nu

i mina tankar du kretsar, besatt av dig  

du fick mig att brinna igen, och tro igen

kär lek en är som ett  mjukt regn

regnet faller över oss 

ett mjukt regn av kär lek

faller faller

över

oss 

 

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-05 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen