Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Process


OM ATT SE SANNINGEN OM DEN SUNDA VREDEN

 

 

Kalla dig fan vad du vill

men jag bryr mig inte längre

jag söker inte längre bekräftelse i dig 

känner hat när jag tänker på din egoism 

hur du tror ingen ser hur sjuk du är

för du gömmer dig bakom någon 

utan denna någon vem skulle du vara då?

du kan dränka dina sorger i alkohol spel mat träning hur fan mycket du vill

tror du inte jag ser din svaghet bakom din hårda stenfasad av muskler

min vrede ser ut nu jag känner den äntligen jag är inte din lilla flicka längre jag kan ta hand om mig själv

jag tänker vara hur jälva arg jag vill nu

 

 

 

 




Övriga genrer av Fånga dagen
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-05 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen