Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DANSÖS

jag satt där

en ensam man

och du kom från

balettskolan

så vild och ung

önskar att du

hade dansat för mig

så att jag kunnat bli

din solskenskung

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090907




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-07 10:48



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Jag ser bilden för mig, och där dansar hon framför bänken där du sitter, i solen!
2009-09-07

  Anders Nordlander VIP
Så är det... de bara dansar förbi
2009-09-07

  Junitvillingen
Slutet lyfter texten o får den att bli till en liten pärla ju!!
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP