Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VIVE LA JEUNESSE!

vive la jeunesse!

allt är förbi

och quelle tristesse

bleknar gör vi

livet vi fick

som kom och gick

vive la jeunesse!

ett ögonblick...

 

 

vive la jeunesse!

fille, j´te adore

men det blir inte

något encore

människan spår

men tiden går

vem vet nånting

om nästa år?

 

 

 

vive la jeunesse!

i am a mess

ingen rår på

tiden ändå

först en entré

sedan passé

vive la jeunesse

et la liberté!

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090907




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-07 16:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det var alls inte meningen.
Detta är en tragisk och sorglig dikt.
2009-09-07

  Mats Henricson
L´optimisme Francaise ,c´est bien La Baisse et Confirme La Messe ! Ursäkta , halvdan franska, Din var kul, hade roligt Hela Läsningen !
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP