Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OFÖRGLÖMLIG

jag ska scanna varje gathörn

jag ska spana systematiskt

jag ska genomsöka denna stad

metodiskt och fanatiskt

den är inte särskilt stor så

om jag tänker rent statistiskt

blir mitt sinnelag för en gångs skull

en smula optimistiskt

 

 

 

du dök upp en dag och påminde

om någon jag beundrar

nån som startar upp ett krig i mig

så att kanoner dundrar

sen försvann du bort med någon buss

mot destination okänd

jag går runtomkring här i vår stad

med din bild som fastbränd

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON            090905-06




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-07 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP