Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄR LEK ENS DJUP

 

 

sanningen ska fram nu,den är vadderad i mitt hjärta

min kär lek till dig min älskade,du fånga mitt hjärta i din hand

darrade min själ om sanningen om kär lek en

 

du jag ,två hjärtan bultar besinnigslöst av åtråns djup

så djup är kär lek en, så djup är själen , ramlar handlöst ned i en bottenlös brunn, faller.faller

jag faller rätt ned i dig min Älskade 

      




Fri vers av Fånga dagen
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-07 18:59



Bookmark and Share


  peter markurth
perfekt avslut, på vacker dikt, känns sann
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen