Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄLTE INTE BARA FÖR EN DAG

 

 

 

trött och svag

med utstrålning så stark

solig dag

i stadens nöjespark

hjälte är

den man som offrar sig

för vår skull

att glädja dig och mig

stjärnans glans

blir aldrig nånsin matt

stjärnan lyser

dag såväl som natt

du som ger oss

glädje och musik

sviker inte fansen

din publik

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   8/9    2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-08 13:43



Bookmark and Share


    Tea Alex
Fint skrivet! :)
2009-09-08

  Marjavaara
Förstod att det var honom..

Den var bra
2009-09-08

  Larz Gustafsson VIP
Tack.
Men detta handlar om en ung sångare, Johan Palm.
Han steg upp på Grönans scen i söndags och levererade trots att han var sjuk.
2009-09-08

  anits VIP
Vackert, för så är det, han offrades
för vi skulle få liv
2009-09-08

  Måna N. Berger
The Show Must Go On..
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP