Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristallskåderskan


Skådar nu

genom glas

ser dig där

ännu så långt bort

ett kort vingslag

ett hårt hjärtslag

ett vattenfyllt kärl

där på ett blad

vilar du

och jag står på andra sidan










Fri vers av J. Herward
Läst 399 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-08 18:43



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Vacker poesi.
2009-09-21

  Lovisalouise
fiiint josefine.... underbar!
2009-09-11

  oneblood
gillar!
2009-09-10

  Mr Lindemann VIP
En mycket väl beskriven känsla av att befinna sig vara i en glaskupa
inte bli nådd av den andre
inte bli tagen av

eller sedd med
2009-09-08

  Junitvillingen
Väldigt fint formulerad text med ett särdeles bra komponerat avslut!:-)
2009-09-08

  peter markurth
välkomponerad
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

J. Herward