Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HOPPETS TRÖST

så gläntar någon på en dörr

där har jag aldrig varit förr

men jag vill väldigt gärna in

så skymtar jag en glimt av hopp

en ilning genomfar min kropp

jag ropar: "nu är staden min!"

så dansar stan i svart och blått

nu är det dags, nu är det brått

ett järn är varmt, så bara smid

vad väntar bakom nästa krök?

ett nytt försök går upp i rök

men det finns fortfarande tid

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     090908

 

 

 

 




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-08 18:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Hoppet har man alltid kvar
2009-09-09

  mare VIP
Tur att vi har hoppet......
2009-09-08

  Margithe VIP
Bra text om hoppet.

så gläntar någon på en dörr

där har jag aldrig varit förr

men jag vill väldigt gärna in

så skymtar jag en glimt av hopp

en ilning genomfar min kropp

bra rader.
2009-09-08

    Tea Alex
Ja jag håller med - hoppfullt!
2009-09-08

  Måna N. Berger
Hoppfullt! Och kraftfullt uttryckt!
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP