Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÅLAR EN TAVLA I KÄR LEK

 

 

Målar en tavla

tavlan målar kär lek

kär lek ens tecken

 

Målar tavlan

i tavlan kär lek

jag fann

 

Målar oss

i tavlans djup

man och kvinna

älskande par

 

Målar evigheten

i kär lek ens bägare

vi dricker av varandra

 

Målar kvinnan och mannen

dom skriver kär lek en i deras hjärtan

dom älskar som sprutande vulkaner

till sista askan faller ned

 

Målar dina blå ögon

mina ögon tindrar mot dina

ögon som älskar

Vi älskar




Fri vers av Fånga dagen
Läst 299 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-08 21:51



Bookmark and Share


  Diana,V
mmmm... ljuvligt vacker!!
2009-09-10

  Hans Christian
Bokmärkes vännen :o)
2009-09-09

  Grubbelmia
Vacker tavla du målar med denna text. Tack och kram. /Grubbelmia
2009-09-09

  peter markurth
sann, stark, väl uttryckt, känns evig
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen