Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill inte drunkningsdöden dö

Jag vill inte drunkningsdöden dö
Inte vill jag dö heller

Jag vill inte känna det iskalla vattnet omsluta mig
Krama mina muskler, lungor, leder
Tills de blir förstelnade
Och sjunker

Jag vill inte drunkningsdöden dö
Att stå och titta över relingen
Se vattnet nedanför, hur det virvlar
Skvätter
Fräser
Bubblar

Jag vill inte drunkningsdöden dö, vill inte
Sugas ner i ett svart hål
Av vatten

Vill inte dö
Inte drunkningsdöden dö
Vill inte brännas på bål

Vill inte känna lågorna slicka min hud
Vill inte känna huden, sedan köttet lossna från mina ben
Vill inte eldens plågodöd dö

Vill inte dö av fetma
Vill inte dö av svält
Då jag allt för många gånger tryckt fingrarna
Ner i halsen
Och tömt magen för många gånger

Vill inte dö i en bilolycka
Ser hur jag kommer närmare
Kollisionen
Och sen smäller det

Vill inte bli bortklippt ur ett bilvrak
Fastklämd mellan rattar, säten och tak och golv
Vill inte mosas i en bur av aluminium

Vill inte heller dö för egen maskin
Att stoppa revolverpipan i munnen
Kliva upp på pallen och trä snaran runt halsen
Eller hoppa i sjön med tegelstenar i fickorna

Vill inte drunkningsdöden dö




Övriga genrer av Röda Sam
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-08 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Röda Sam
Röda Sam