Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fånga en dröm

Jag ville fånga en dröm

Skriva ner den på papper

Och färga mitt minne

För att få en skymt

Av livet




Fri vers av M_Franke
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-09 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke