Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LIVET PÅ EN PIR

när blotta åsynen gör ont

och själva tanken likaså

när livet känns oändligt tomt

ska showen fortsätta ändå

om svar du söker uteblir

eller det svar du får känns hårt

blir livet ute på din pir

krampartad kamp och extra svårt

om allting känns definitivt

och ingen återvändo finns

vill bittra tårar tränga fram

över de hårda ord du minns

de domar som man talat ut

har blivit till ett straff i sig

en törnekrona som du bär

tills änglarna ska hämta dig

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     090909




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-09 10:05



Bookmark and Share


    Tea Alex
Vemodigt var ordet. Nära.
2009-09-09

  anits VIP
Vacker vemodig text som känns
i hjärtat, mycket
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP