Foto: Tony Eriksson, Valbo" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Tony Eriksson, Valbo


BÅLVERK

ni behöver inte alls förnedra mig

det klarar jag själv så galant

knappast någon egenskap som hedrar mig

eller gör mig mer intressant

ni behöver inte förödmjuka mig

där är jag min egen "lyckas" smed

bålet brinner i en helt ny häxprocess

och mitt eget bidrag är all ved

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090909




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-09 10:34



Bookmark and Share


    Tea Alex
Jag är ledsen att det är så du känner, det är verkligen sorgligt.
2009-09-09

  anits VIP
Gör ont att läsa
2009-09-09

  Marjavaara
Du lyckades med denna text. Ibland så får du till det Larz.

Ännu ett stick in i mitt hjärta
2009-09-09

  mare VIP
Din integritet...ditt eget..
2009-09-09

  Måna N. Berger
Andas: "rör mig inte!"
2009-09-09

  Mats Henricson
Lite "martyrstuk"på denna, gillar den provokativa stilen, den sedvanliga språkelegansen genomsyrar denna härliga dikt !
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP