Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknas

En pöl av blod
På mitt golv
Vågar inte sätta ner fötterna
Det är varmt
Det är vått
Ingen vågar gå fram
En hjälpande hand
Saknas




Fri vers av M_Franke
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-09 10:58



Bookmark and Share


  peter markurth
vacer
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke