Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RED LIPS RED SHOES

red lips

red shoes

she is the kind of girl

that i would choose

so sweet

fast feet

she makes a difference

in the lunch time street

she passed

so fast

became a part of my

psychotic past

too bad

too soon

she never got the chance

to hear this tune

red lips

red shoes

i´m kind of left here

with an old man´s blues

sunshine

decline

and timid thoughts

about her velvet mine

LARZ GUSTAFSSON     September 9, 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-09 18:52



Bookmark and Share


    Tea Alex
Du är bra på att beskriva längtan en man kan känna efter en kvinna. Denna längtan är så djupt rotad i mannen, precis som längtan efter en man är hos kvinnan. Bra fångat verkligen!
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP