Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HADE TÄNKT

tänkte du skulle komma

och trösta mig här där jag sitter

tänkte du skulle komma

med pärlande, porlande fnitter

anekdoter och frågor

och annat som du brukar dela

det är trist med ett "liv"

där man inte får gosa och kela

men jag vet att det blir

ytterst sällan som jag har planerat

så jag sitter här utan

den särskilda glädje du ger

gått på stan hela dan

bara sett mig omkring och flanerat

jag ska snart åka hem

för nu orkar jag snart inte mer

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     090909




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-09 19:02



Bookmark and Share


  anits VIP
En vacker dikt om längtan att dela den med,
tycker mycket om den
2009-09-09

    Tea Alex
Åh vilken fin dikt, fantastiskt fin. Längtan efter någon att dela med. Vacker!
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP