Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni trodde ni såg mig

Fel, tänkte ni
Och såg mig i ögonen
Rätt tänkte jag
Och sket i vad ni sa
Ord utan mening
Ord utan passion
Vad är en människa
Utan värme
Hetta
Lust
Bara ett tomt skal
Och jag saknar er inte




Fri vers av M_Franke
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-10 00:09



Bookmark and Share


  peter markurth
stark
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke