Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BLÖDER

jag blöder

på söder

på öster likaså

en smärta

utan fläckar

men jag blöder ändå¨

jag gråter

och låter

det komma som det vill

om tårar

är för dårar

se, här har ni en till!

man skrattar

och fattar

väl noll och ingenting

jag går min väg

sjungande

"walking with the king"

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090911




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-11 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP