Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅNGESTEN SKRIKER I HENNE

 

 

Rubbad sinnesnärvaro

ångesten skriker

hjärtat slites i stycken

tappar kontrollen i intet

rädsla omfamnar mig i djupens skrevor

liten och rädd för den stora världens verkliga ondska

lilla barnet vrider sig vänder sig hon vill gå ur sin egen kropp

slita ut alla känslor som bränner och förgör

krossa ångesten helt, stå stolt orädd mot världen

hon är träffad av kulorna och hon duckar men blir träffad ändå

hon behöver tala prata analysera och bli lugnad vaggad som ett barn

hon behöver tillit att våga tro att världen inte bara är grym 

hon föll idag ned i mörkret och förtappades av paniken och ångesten som omgav henne för frågor som hon inte kunde besvara

fånga upp henne i bråddjupet

led henne ur mörkret och in i ljuset istället

befria henne från ångestens klor

vagga henne lugn      




Fri vers av Fånga dagen
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-12 04:02



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Ord som berör mig på djupet och väcker minnen från ågenstens grop slutet känns för mig som en bön en nåd att stilla bedja om

"fånga upp henne i bråddjupet

led henne ur mörkret och in i ljuset istället

befria henne från ångestens klor

vagga henne lugn "
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen