Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN ANNAN ANGELA

kan du locka fram det

ska du få nåt fint jag har

nånting som jag sparar

tills jag får ett ärligt svar

ömtåligt och dyrbart

kan ej köpas i butik

ger du mig rätt gensvar

blir du aldrig mer dig lik

 

 

 

ge mig lösenordet

så blir nyckeln genast din

allt jag har är kärlek

jag är inte pengastinn

håller du till godo

är du immaterialist

kan jag faktiskt lova

att ditt liv blir aldrig trist

 

 

 

 

sök och du ska finna

är den uppmaning du får

är du den maninna

som försöker och förstår?

vill du läsa boken

fast dess omslag skrämmer dig?

är du nog den rätta

att få skattkistan av mig

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   12/9 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-12 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP