Med anledning av punkfestivalen i Gävle i kväll.http://www.facebook.com/event.php?eid=103198362203" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Med anledning av punkfestivalen i Gävle i kväll.http://www.facebook.com/event.php?eid=103198362203


ANNAN TID

från en annan tid

vi dyker upp igen

som en skuggarmé

av kreativa män

med en annan ton

där bara vi har makt

från en annan värld

med hetsigare takt

 

 

inget swing och sweet

men underjordiskt vrål

som en sorts retreat

från hip hop och "idol"

det finns ingen plats

men vi tar plats ändå

resten är ditt val

stanna eller gå

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090912




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-12 14:39



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Mm.. en retreat kunde man behöva. Hoppas det blev en lyckad festival!
2009-09-12

  Marjavaara
Riktigt sköön text.. Speciellt att läsa högt.. Ett hett flow mannen
2009-09-12

  Elaine.S VIP
De här orden tar i från fotknölarna och stampar takten, från en tid in i en annan...lite kaxigt sådär!!
2009-09-12

    ej medlem längre
Existentiell
djupsymbolik
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP