Två avsnitt ur livet...Rocken kommer från Gävle!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Två avsnitt ur livet...Rocken kommer från Gävle!


FRÖKEN OKTOBER

nu doftar vinden äppla och höst

och nätterna är kalla

det ska komma järnnätter snart

när alla löv ska falla

jag vill se dig rödblommig vid

min sida i naturen

uppleva din intensitet

konturen och figuren

 

 

 

jag har ingenting av det där

som männen ska besitta

jag är duktig, säger man

så det andra kan väl kvitta

ville våga tro du förstår

allt är mer komplicerat

och jag lovar uppföra mig

extremt sofistikerat

 

 

Avsnitt 2:

 

men människor blir varma ibland

då känns samhörigheten

när punken sätter hjärtan i brand

så sväljer man förtreten

så bleknar hösten till en kuliss

då känns inspirationen

jag önskar att du varit där då

och smakat på passionen

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   12/9 2009

 

 

Livet börjar vid 40. Punk 40 plus!




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-13 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP